Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Nie Sie 05, 2012 09:04
SebastianS, nie no, chcesz to wstawiaj końcóweczkę - w sumie u Szymona to tragicznie nie wyglądało ale i tak jakoś mega mi się nie podoba żebym np u siebie tak chciał zrobić - tak jak mówię moja prywatna opinia, a Twoje auto .
SebastianS, nie no, chcesz to wstawiaj końcóweczkę - w sumie u Szymona to tragicznie nie wyglądało ale i tak jakoś mega mi się nie podoba żebym np u siebie tak chciał zrobić - tak jak mówię moja prywatna opinia, a Twoje auto .
Nie no chłopie wiadomo, że jak bym chciał to bym założył Ale wyszedłem z założenia, że raczej na razie nie ma sensu Chciałem troszke w te auto włożyć czyt. lepsze alufelgi 17' + obniżyć o 40mm ale raczej na 18 kupie sobie passacika B5 Musze jeszcze pomyśleć..
Wysłany: Nie Sie 05, 2012 17:38
SebastianS napisał/a:
epsze alufelgi 17' + obniżyć o 40mm ale raczej na 18 kupie sobie passacika B5
polecam tylko po lifcie - 18 nawet przy passata zawieszeniu a moze szczegolnie przy jego wielowachaczu to za duży rozmiar - kup 17 i wsadz opony na profilu 50 - jezdzlem - super wyglad i nic nie obciera ani tak dziur nei czyc jak na 45-ce
Wiem, że takie koła to samobójstwo i głupota ale może zmądrzeje do tego czasu... Wiem, że jest to passacik przed liftem. Dlaczego polecasz tego po lifcie ?
EDIT : Można zamknąć temat Końcówki nie będę montował, narazie zostanie tak jak jest.
Wysłany: Pon Sie 06, 2012 10:38
SebastianS napisał/a:
Wiem, że jest to passacik przed liftem. Dlaczego polecasz tego po lifcie ?
bo trochę poprawili ten nieszczęsny wielowahacz i z tego co wiem na dobrej jakości wahaczach zrobisz dużo więcej km niż w przedlifcie. Dodatkowo znaleźć niezajechanego b5 przed lift graniczy z cudem. Już nie będę wspominał o tym że po lift miał wyższą ocenę euro NCAP i generalnie ma lepsze silniki w ofercie itp...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum