Wysłany: Czw Sie 09, 2012 14:49 SebastianS - [R25]
Witam Dziś przyszedł czas żeby zaprezentować roverka. Jest to rover 25 z 2001r. i pojemności 2.0D. Mam go od nie dawna i już myślałem o jakiś drobnych modyfikacjach... Nie wiem dlaczego ale nie świeci mi kompetnie zegarek i będę musiał coś z tym zrobić, autko spisuje się jak narazie znakomicie i myśle, że będzie tak dalej
Jak włączyć alarm ? Zamykam auto na pilot ale nie wiem czy alarm działa.
Syrena alarmowa aktywuje się po przekręceniu kluczyka w zamku, albo tak jak ty robisz, po zamknięciu auta pilotem. Sprawdzisz to otwierając szybę przed zamknięciem auta, jak już zamkniesz to podnosisz cypel do góry i otwierasz drzwi. Alarm powinien zawyć. Potem dezaktywujesz go płaskim przyciskiem na pilocie.
[ Dodano: Czw Sie 09, 2012 21:47 ]
Co macie pod wykładziną w bagażniku ? Bo ja nie mam nic i tam gdzie jest wnęka na koło mam zapadniętą podłoge... Chyba coś powinno być bo został klej na drugiej stronie tapicerki.
Co macie pod wykładziną w bagażniku ? Bo ja nie mam nic i tam gdzie jest wnęka na koło mam zapadniętą podłoge... Chyba coś powinno być bo został klej na drugiej stronie tapicerki.
Wypatrzyłem na forum dobre felgi. Planuje takie felgi + obniżenie autka, ale tak żeby dało się normalnie jeździć + przyciemnienie lamp przednich. Co Wy na to ? nie będzie żadnej wsi ?
Wypatrzyłem na forum dobre felgi. Planuje takie felgi + obniżenie autka, ale tak żeby dało się normalnie jeździć + przyciemnienie lamp przednich. Co Wy na to ? nie będzie żadnej wsi ?
Kwestia gustu. Mi osobiście te felgi się nie podobają.
Tak, oczywiście ale wole też naradzić się innych i podpatrzeć co proponują Nie wiem czy pakować kasę w R czy za ok 2 lata kupić sobie e36(coupe)/e46 bo passat raczej już odpada... Musze sobie wszystko przemyśleć. Ale dobre R jest rzadziej spotykane od tych wszystkich bmek
W sumie racja. E36 z 2.0 silnikiem pali ok 12l. A mój rover na 100 km pali 7,2 przy baardzo oszczędnej jeździe. Części też droższe. Chyba wole pakować kasę w roverka bo rzadko spotykane i już wiem co w nim siedzi i co mam zrobione. Trafie na mine i znów pełno kłopotów i wydatków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum