Było już to auto wałkowane na tym forum? 12500 za taki samochód wydaje się być mi nieco podejrzany. A szkoda by było, bo u mnie pod firmą stało kiedyś takie cacuszko dokładnie w tym kolorze i byłem naprawdę zachwycony.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Wrz 30, 2012 17:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Powiem Ci że czasem trafiają się perełki za dobrą cenę.
Jak się właściciel zgodzi to najprościej wykręcić którąś świece i zobaczyć czy widać napisy na tłoku, jeśli nie to kręcony (gruba warstwa nagaru), jak widać to prawdopodobnie możliwe.
Tylne lewe drzwi lekko wgniecione, przedni prawy błotnik też coś nieteges bo kierunku brak, brak anteny.
Zdjęcia strasznie słabe jednak coś mi się nie podoba pedał sprzęgła (bez nakładki?)
Ogólnie źle nie wygląda, cena normalna. Może warto jechać i oglądnąć jak nie masz daleko.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Miałem (formalnie dalej mam) dokładnie takiego samego. Niedługo będzie na sprzedaż, tylko w dieslu 101KM. Będzie do kupna tylko przez komis, ze względu na to, że zostawiłem go w rozliczeniu i wziąłem innego ZS-a. Ja oczywiście mogę być obecny przy oględzinach, znam dobrze auto. Jak byłbyś zainteresowany daj znać, fotki masz w moim garażu i podpisie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum