Wysłany: Sob Lis 03, 2012 19:05 [R75] Moj ukochany R75
Witam wszystkich forumowiczów...
Rover 75 2,0 V6 Automat
Kupiony z przebiegiem - 160000 km
Obecny przebieg - 187000
Mam już moje autko od dwóch lat i czas najwyższy pokazac je innym forumowiczom
Od momentu zakupu przez całe dwa lata nic przy samochodzie nie robię oprócz wymian ekspolaatacyjnych - olej, klocki, filtry...chociaż raz zaskoczył mnie brakiem wstecznego co po naprawie i wymianie oleju w skrzyni spowodowało że automat pracuje doskonale bez żadnych szarpnięc czy czucia zmiany biegu - po prostu jak nówka
Samochód muszę określic jako niezwykle komfortową limuzynę, mam porównanie z moim poprzednim samochodem a był to VW Phaeton z pneumatycznym zawieszeniem i tu w porównaniu z tym samochodem muszę przyznac że zawieszenie Rovera prawie mu nie ustępuje - myślę że nie ma lepszej rekomendacji...
I co może jest najważniejsze - w Roverze 75 jestem bardziej zakochany niż w VW Phaetonie...
A poniżej załączam zdjęcia VW Phaetona i mojego ukochanego Rovera 75 - jak zauważycie jestem wierny jednemu wzorowi felg które są na tyle uniwersalne że pasują do każdego samochodu - czy też tak uważacie???
Pozdrawiam wszystkich
Ostatnio zmieniony przez kirk50 Wto Lut 28, 2017 00:25, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lis 03, 2012 19:05 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
To nie jest czarny, tak wygląda na zdjęciach - to jest ciemna zieleń - Arden green
Taaaaa... jedyny słuszny kolor tego auta
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
dzieju...Jak naprawię aparat to zrobię więcej zdjęc środka
Co do felg to Twoje są super ale swoich nie zmienię...na żywo wyglądają jeszcze lepiej a zazdrosne spojrzenia kierowców bezcenne...
W garażu też jestem...
[ Dodano: Sro Mar 01, 2017 18:28 ]
Pokazuję teraz najświeższe zdjęcia auta z dnia dzisiejszego 01.Marca 2017 dla pokazania że auto od 6 lat nic się nie zmieniło z powodu ciągłych pytań
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum