Czyli jeżeli zmieniarka jest w desce rozdzielczej lub w schowku to jest low-line i nie powinno być problemów, a jeżeli nie ma zmieniarki to wszystko siedzi w bagażniku i będzie to większy problem?
Sorki, że tak filozofuje...
SPAMU¦
Wysłany: Pon Paź 15, 2012 09:09 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja miałem radio oryginalne "SYMPHONY" (z większym wyświetlaczem po lewej stronie - ale bez nawigacji ze zmiieniarką na CD w schowku pasażera) to jest to trochę lepsze od "HARMONY" (z cienkim paskiem wyświetlacza na środku) o którym pisał Pieta - nie wiem jak jest z podłączaniem w przypadku gdy jest oryginalna nawigacja ze zmieniarką w bagażniku, więc tutaj Pieta ma może rację i trzeba ciągnąc jakieś kable - wniosek nasuwa się sam - jeżeli chcesz podłączyc gotowca bez żadnych trudności wystarzcy zakup Rovera bez oryginalnej nawigacji - ja tylko mogę powiedziec że chińskie wyroby nie są już badziewiaste jak kiedyś i czas już zmieniac takie podejście - wiem coś na ten temat (jeżdżę do Chin 2 razy w roku od 10 lat) i widzę jak Chiny poszły do przodu - oni też już wiedzą że sukces to nie tylko cena ale przede wszystkim jakośc
Witam!
Chcę dodać, że używam radia (tego co pokazałeś kirk50) i jest idealne... a potem się psuje. 1,5 roku temu przestało czytać płyty, jakoś to przeżyłem bo mamy jeszcze karty pamięci i usb i było ok aż do dzisiaj... najprawdopodobniej padł mi dotyk... radio działa załącza się mogę zmieniać piosenki itd. ale tylko za pomocą pokrętła. Nie da się nic wpisać w navi... Miał może ktoś podobny problem? Czeka mnie wymiana dotyku? Bądź całego lcd? Bo nawet nie mam pojęcia czy da się to wymieniać osobno... I czy jest szansa zrobić to w Polsce? Może ktoś się orientuje akurat gdzie w trójmieście można coś takiego zrobić?
Z góry dzięki za pomoc. I jak się uda coś zrobić to napiszę co i jak
PS: Mimo wszystko bardzo polecam to radio bo jeśli działa to jest super!!! Navi działa bez problemów i wygląd robi wrażenie (prawie każdy pasażer mówił ,,Wow Ty masz tu nawet komputer!")
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum