nie no wiesz gość widocznie nie zajmuję sie tylko zegarkami bo widnieje duży szyld że programuje i naprawia piloty wiec musi się na tym znać. Tak też dawał pozań bo wiedział że kodem mozna immo odblokować.
[ Dodano: Wto Lis 27, 2012 18:32 ]
panowie kod do immo to ten na obok zapasowego klucza na takim blankieciku R 4xxx mam napisane ale nie wiem czy to to i jakaś karta jest ale nie wiem czy to kodowa i jest ten sam numer. A jeśli to ten to jak postępować w przypadku zera w kodzie?
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lis 27, 2012 18:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Nie Gru 02, 2012 12:08 Re: [R200] Problem z odpaleniem i sterowaniem pilotem.
japanpl napisał/a:
Witam
Oto mój problem. Dziś zamknąłem normalnie samochód pilotem przyszedłem dosłownie za 30 minut i nie dało się otworzyć pilotem. Otworzyłem auto kluczykiem usłyszałem taki pisk coś podobnego jak dźwięk niezgaszonych świateł. I samochodu nie dało się odpalić wymieniałem baterie w pilocie. Ale nadal się otworzyć ani zamykać nie dało. Odpiąłem klemę + od aku podłączyłem auto zapaliło normalnie ale po zamknięciu pilotem i otwarciu znowu to samo.
gdzie szukać problemu?
Pozdrawiam
Witam. Jestem tu nowy. A miałem dwa tygodnie temu tą samą sytuację co kolega opisuje. Masz zepsutego pilota, mnie to kosztowało z wymianą obudowy 350 zł.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum