czy to w ogole da sie zrobić, czy lepiej jak sobie odpuszczę?
jest to mega frustrujące, ale czy możliwe do zrobienia?
ale co chcesz zrobic ?
naprawić lub zostawić jezeli to zbyt skomplikowane by zrobić samemu, lub zbyt drogie żeby dać do mechanika
leszczu napisał/a:
swerd, to chyba będzie wina pływaka w baku. Trzeba go ściągnąć i wymienić na jakiś używany.
leszczudzieki za wskazówkę. czy do tego muszę wyciągać cały bak, czy da się to inaczej zrobić? może masz gdzieś jakąś instrukcję. niestety nie dokopałem sie w sieci ksiazki serwisowej
leszczu napisał/a:
swerd, to chyba będzie wina pływaka w baku. Trzeba go ściągnąć i wymienić na jakiś używany.
leszczudzieki za wskazówkę. czy do tego muszę wyciągać cały bak, czy da się to inaczej zrobić? może masz gdzieś jakąś instrukcję. niestety nie dokopałem sie w sieci ksiazki serwisowej
Ja miałem podobny problem. Trzeba było wymienić pływak (a raczej całą pompę paliwa - bo na niej znajduje się skala). No i ta pompa jest w baku, więc trzeba to wszystko demontować Mi "szalejący" wskaźnik aż tak nie przeszkadzał, ale w końcu padła pompa paliwa więc zrobiłem to za jednym razem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum