Może i przechodzona, aczkolwiek bardzo mało dresów widuje w E46 Ojciec ma 3 bmw i nie narzeka, piękne i niezawodne auta. Śmigałem E46 ostatnio troche i powiem Ci, żę komfort bardzo wysoki, zobaczymy Narazie jest rover i na tym sie skupiam
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lut 03, 2013 13:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
nom ja jakos roznicy nie widze;p jedzie bmw a za kierownica jakis dobry kark moze i ladne auta tj merc czy tam golf ale splamione sa dresami niestety;p
Panowie podstawowe pytanie. Chce mojego klekota obniżyć o 35mm mam do wyboru : MTS Technik oczywiście do iDT i Lesjofors, co wybrać ? Ma ktoś te lesjofors ?
Lesjofors to podobno jakis dobry producent sprężyn, gadalem z znajomym z pewnej firmsy i mowil, ze czesto od nich rozne sprezyny zamawiaja do przemyslu i sa wysokiej jakosci.
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
SebastianS, ja niedawno zmieniałem i wierz mi że daje radę, ale zrobisz jak chcesz BTW w MG nawet 17-ki seryjnie montowali
No właśnie, montowali 17. Więc przestrzeń między kołem a błotnikiem była mniejsza A ja mam 15 więc będzie większa i auto optycznie będzie stało wysoko.
I jeszcze jedna sprawa. Kto przerabiał lampy na soczewki w tej firmie ? chyba krzysi3k ale nie moge sie z nim skontaktować za pomocą pw, link zobaczyłem na forum i pomyślałem, że właśnie tam przerabiacie lampy na soczewki.
[ Dodano: Sro Kwi 10, 2013 22:45 ]
Samochód sprzedany, myślę, że nowy nabywca będzie zadowolony !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum