Jak chcesz duży i wygodny to rozważaj jeszcze 800 silniki podobne jak w 600, jeszcze wygodniejszy i większy
Tak na poważnie...
600 to stara sprawdzona konstrukcja z lat 90-tych i nie ma co się dziać, wygodny duży i mniej konfliktowy niz K-seria...
Jeżeli nie zależy Tobie na roczniku, to szukaj 600, bo tak jak widzisz w ogłoszeniach ludzie pozbywają się ich za grosze...
800 to już oddają za bezcen
Pozdrawiam,
V.
_________________ Samochód wybiera się sercem, a nie rozumem
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lut 05, 2013 09:00 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jeśli to ma być benzyniak, to szukałbym: R400 2.0 Si lub R600 z hondowskim benzyniakiem 1.8 lub 2.0 Si ... z tym, że R400 jest nowszą i bezpieczniejszą konstrukcją i wewnątrz to ma chyba więcej miejsca niz R600. Jeśli diesel nie przeszkadza, to szukałbym R400 SDi z ostatnich lat produkcji.
z tym, że R400 jest nowszą i bezpieczniejszą konstrukcją
I tu się trzeba zgodzić po obejrzeniu testów zderzeniowych R600 który... delikatnie mówiąc wypadł słabo Buda R400 jest bardzo ładna, w mieście się sprawdza, nie wygląda bardzo potocznie a silniki SDi są naprawdę mało awaryjne.
R75 to moje marzenie i z chęcią bym je kupił, gdyby było mnie na nie stać ale szczerze wątpię, musiałbym objechać pół Polski, żeby w tej cenie znaleźć w miarę zadbane R75. Mojej mamy znajoma ma takie i kilkukrotnie podwoziła ją tym autem z pracy - same och i achy jaki to ten samochód nie jest świetny, jaki luksusowy. Do tej pory uważałem, że nie mając minimum 10 tys. zł nie kupię zadbanego R75 a nie chcę znowu wpakować się w błoto.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum