Co 2-3 lata przychodzi do mnie korespondencja z Urzędu ze zajmują część mojej pensji za zaległe mandaty Zwykle nie miałem nic do gadania i zabierali kasę z pensji. Tym razem wystawili pismo na firmę w której od prawie roku nie pracuję... teraz pytania?
Mam coś z tym robić czy czekać na jakieś sprostowanie?
Jest sens pisać do urzędu o zmniejszenie sumy mandatu? ma to jakiś sens? urząd ma takie możliwości? (dostałem w zeszłym roku mandat za mała stłuczkę na 500pln mimo ze chciałem się dogadać bez policji... bardzo sie spieszyłem i przyjąłem mandat )
_________________ Tomcata na części info na PW
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lut 04, 2013 15:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 24 razy Dołączył: 14 Mar 2011 Posty: 891 Skąd: Grudziądz
Wysłany: Czw Lut 07, 2013 12:48
dobryziom, wpłać 50 zł i się odczepią . Zawsze po jakimś czasie możesz powiedzieć że się machnąłeś o jedno zero Ale jak widać wpłatę to zazwyczaj się sytuacja uspokaja .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum