Remi jak będziesz mieć obydwie dmuchawki na wierzchu to z wymiaruj bo ze zdjęcia co widzę to około 6-7cm jest od górnego punktu fabrycznej dmuchawy do maski
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 41 razy Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 1184 Skąd: Piotrków Tryb
Wysłany: Sob Sty 26, 2013 11:18
ta dmuchawka co na fotach jest na wysokosci silnika wiec chyba nie powinno byc problemu z zamknieciem maski.
Po za tym przy tym kolektorze nie trzeba ogranicznac sie do dmuchawki jedynie od laguny II ,bo w tym polozeniu mozna podpasic rowniez inne vnt
Chciałem coś dodać bo nie było jasno do tej pory, śmigałem seryjna bez modów Laguna II z ta nasza Turbina GT1852V i tam mierzyłem doładowanie przez OBD i jak się śmiga to pompuje do 1.5bara
Wiec mieliśmy raczej ze seryjne do 1.6 bara nie cale jest Turbinka ustawiona. Tak ze 1.6 do 1.7bara można moim zdaniem spokojnie ustawić i będzie dobrze
[ Dodano: Wto Lut 12, 2013 20:48 ]
Aha jeszcze jedno.
Nr katalogowy Renault śruby Banjo do Turbo:
82 00 547 218
koszt jest ok 10zl
[ Dodano: Pią Mar 14, 2014 21:53 ]
i jak kos może testował większe wtryski oprócz mnie
[ Dodano: Sob Mar 22, 2014 19:04 ]
[ Dodano: Sro Mar 26, 2014 08:27 ]
Jazda na tych wtryskach jest mega fajna Banan na gębie Ciagnie to lepiej niż na wtryskach SDI
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum