Witajcie , w mbanku chca mi ubezpieczyc zs-a jako rovera 45 ( chodzi o samo oc) teraz pytanie powstaje czy w czasie kontroli policja sie nie przyczepi o model ? Konsultant zapewnial mnie 3x ze jest mozliwosc aby go tak ubezpieczyc (wiadomo wszystkie rozmowy sa nagrywane i mam nazwisko konsultanta). Ktoś ma/miał podobnie ? Pozdrawiam
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lut 19, 2013 16:42 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
VIN ten sam, nr rej ten sam. OC jest aktualne?? jest-dziękuję dowidzenia. A to czy on jest sedan czy cabrio-Vauxhall czy Opel, Rover czy MG przy samym OC nie ma za wiele do znaczenia.
Spotykam ,,na drodze'' bardzo dużo dziwnie porejestrowanych i poubezpieczanych aut, sprawdzam je w bazie KSIP, CEP co?? NIC
Ostatnio zmieniony przez maniu48 Wto Lut 19, 2013 17:16, w całości zmieniany 1 raz
ADI-mistrzu, bezpieczyciel, konsultant po konsultacji z kierownikiem, uzyskal taka zgode zeby mi zs-a ubezpieczyc , 5 x sie upewnialem czy napewno nie bedzie z tym problemow
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum