Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2001
Witam mam problem , lub może w tych samochodach tak jest , mam załączony nawiew na szyby i daje ciepłym powietrzem , lecz z nawiewu na kabine czyli nawiew środkowy, prawy kierowcy i lewy pasażera wieje powietrzem zimnym i muszę zamykać kratki aby nie leciało powietrze , czy w tym samochodzie tak jest
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lut 19, 2013 21:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A jak z nawiewem na nogi? Też zimne? Jeśli zimne leci tylko z kratek to być może masz ustawiony ten suwak w takiej pozycji.
Już pisze o co mi chodzi. Masz 2 suwaki, jeden od obiegu powietrza, a drugi odpowiada za nawiew chłodniejszego powietrza na twarz. Być może tu leży twój problem. Przestaw ten drugi suwak i zobacz czy coś się zmieni. Chociaż u mnie jak 'aktywuję' tą opcje to leci nie zimne, a letnie powietrze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum