Moim zdaniem kupowanie gotowych zderzaków i progów jest dosyć kosztowne(chyba że kogoś stać)widziałem parę mądrych książek i stronek w których było opisane własnoręcznie robienie takich bajerów. Za pomocą włókna szklanego i żywicy. W końcu autor tego tematu chce mieć R600 jedynego w swoim rodzaju. Myśle ze to by to było trochę czasochłonne aczkolwiek efekt końcowy mógłby być niezły.I zawsze samemu można by było naprawić dany element gdy by został uszkodzony np na krawężniku.
_________________ "...Ja Żyje Jak Chce I Nic Nie Muszę Bo Mam Czystą Dusze...."
panowie nie przesadzajmy, wole jednak cos gotowego, bo sam jestem poczatkujacy, moze za pare lat dopiero sie pobawie w wlasne ciecie zderzakow np. od STARA czy Jelcza
a tak serio, ma ktos jakies propozycje jeszcze? znalazłem tego rovera na allegro, szukalem czesci tej firmy ale w polsce ciezko to dostać
Pomógł: 67 razy Dołączył: 13 Lis 2001 Posty: 1096 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Sro Mar 20, 2013 21:14
tweety7890 napisał/a:
ma ktos moze pomysl gdzie dostac angel eyes do r600 lub inne reflektory przod tyl bylbym wdzieczny... bo te wieja nuda nie sadzicie
Nic nigdzie nei dostaniesz - jeśli chcesz coś zmienić to tylko samodziełka - licz się z tym, że przerabiając tracisz homologację i w przypadku kontroli można pożegnać się z papierami. Późniejsze kupno reflektorów to też nie łatwa i nie tania sprawa, większość na allegro pomimo zapewnień sprzedawców pochodzi jednak z anglików.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum