no zgadza sie i to na białe opaski - po przednik połamał i tak zamocował a ja jeszcze go nie poskładałem ha na żywo całkiem no o zaślepkę też bym sie pokusił jak znajde gdzieś na razie ważne że technicznie wszystko zrobione i lata jak trzeba a wizualnie pomalutku się dopieści
[ Dodano: Pon Lip 29, 2013 17:08 ]
kobra to też wymysł po przednika ale jest wygodna - fakt że sporo kosztowało mnie zrobienie zawieszenia i wysprzęglika skrzyni ale przyjemnośc z jazdy fajna - nie mówiąc o minach ludzi którzy nie wiedzą co to za autko ha
Pomógł: 24 razy Dołączył: 14 Mar 2011 Posty: 891 Skąd: Grudziądz
Wysłany: Pon Lip 29, 2013 17:40
Dobrze że technicznie wszystko ok. Teraz czas na środek , ja osobiście szybko bym kierownice obszył i wywalił tą ochydną ramkę od radia . Co tam jest wogóle ?
Autko chyba po przejściach. Poducha kierowcy od przedlifta i tylna blenda chyba też. Kiera strasznie umęczona. Jaki przebieg autka
Kolorek cudny.
A tak w ogóle, to który rocznik auta Bo nadwozie nijak nie pasuje do wnętrza. Cały środek wygląda mi na przedliftowy.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
ramka radia to jest taka prowizorka bo mam stacje multimedialną ale laser zepsuty to wsadziłem takie zwykłe radio - blenda była połamana więc wziąłem taką jaka była najtańsza a jeśli chodzi o środek to kiera albo do obszycia - ale nie wiem kto mi to w hajnówce zrobi- pewnie nikt- albo do wymiany. skóra z telewizorami w zagłówkach jest od angola rok samochodu to 2000 a ktoś mase kasy zainwestował bo wizualnie jest robiony na zewnątrz na 2005 v8 ha i kolor przemalowany też ! autko ma przebieg 218tys i silnik ładnie chodzi i zdrowy - dwumasa sprzęgło wymienione wysprzęglik i pompka na aluminiową też! facet jeździł nim przez 2 lata na białoruś w wiadomym celu i czasem dorabiał jako sałaciasz więc środek wymęczony strasznie ale może jakoś kiedyś go do prowadzę do ładu! od 3i pól roku w Polsce - tak jeżdziło w holandii!
Powiedz mi jak się sprawuje, bo pamiętam jeszcze około 3-4 lata temu był na allegro i ktoś mi go sprzątnął, tak to pewnie do dziś bym nim jeździł. Wygląda świetnie, ten przód robi efekt.
Ja go mam od kwietnia więc jest ok - przed kupnem stał on ok6-8miesięcy w garażu nie jezdzony jak go kupiłem wymieniłem zawieszenie klocki i wysprzeglik jeździ się super. Poprzedni właściciel też nie nazekal no drugiego takiego nigdzie nie widziałem a pamiętasz ile chcieli za niego?
Z tego co się orientuje to silnik też zmieniony na cdti ale póki nie podlacZe pod kompa to nie wiem na stuwe! Teraz mam cieknacy problem koło pompy wody i zbieram kasę na termostat i pompę i wymieniam póki co zalalem uszczelniacza i nie cienkie
[ Dodano: Pią Sie 09, 2013 17:14 ]
no i jestem po wymianie pompa sie posypała była jeszcze oryginalna i nowy termostat i pasek wielorowkowy
[ Dodano: Nie Wrz 01, 2013 07:56 ]
no i wymieniałem rezystor wentylatora chłodnicy i szczotki - pięknie działa - działało 2 dni i co?? - łożysko wentylatora sie rozsypało i wali po obudowie - więc zamawiam jutro silnik od CHRYSLER-a i wymieniam znowu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum