Co do kilku wątpliwości które się przewijają to z mojej strony wygląda to tak :
1. Cały Zlot jako iż harmonogram dość napięty i zawierał sporo atrakcji był przygotowany bardzo dobrze i bez większych wpadek więc nie będę marudzić bo było by to bluźnierstwo
2. Jeżeli chodzi o lekkie obsuwy w czasie i spóźnianie się to faktycznie można zrobić do 15 czekania a potem jak ktoś nie zdąży to jego problem, lecz mimo większych spóźnień nie wpłynęło to znacząco na plan i organizację.
3.Nikt nie jest do niczego zmuszany i każdy kto się nie wyrabia czasowo lub ma inne plany może je zrealizować, wystarczy przecież tylko powiedzieć.
4. Co do kontuzji to nieco racji racji jest iż nie powinno się używać profesjonalnego obuwia które jak wiadomo może być przyczyną większych kontuzji.
Jeżeli chodzi natomiast o same kontuzje to wiadomo iż się zdarzają, ja wróciłem z obtartym kolanem po piłce,guzami na głowie po paintballu,zakwasach w nogach i obolałych żebrach po otwieraniu piwa-nie pytajcie jak ale żyję i jest mi z tym dobrze
Myślę iż takie drobnostki zawsze będą mieć miejsce i nie ma co psuć atmosfery
_________________ R200 turn into R75....
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 08, 2013 17:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja niemam na co nadawać jak dla mnie wszystko było pierwsza klasa
Co do meczu nie tylko korki mogą być niebezpieczne . Moje full slicki też doprowadziły do wielokrotnych szpagatów i wywrotek raz nawet wpadłem wywracając się z harym więc o wybaczenie i rozgrzeszenie proszę . Propozycja na nastepnym meczu kazdy przychodzi w tzw. Winnerkach 12 zl nikogo nie zbawi a szkód nie będzie w ludziach oraz alkomatem sprowadzić na trybuny graczy z ponad promilem we krwii . Na paintball nie nadawajcie nie macie 5 lat żeby nie wiedzieć na co się piszecie więc bez biadolenia nad sobą .
Ja tam poza zakwasami to nie dorobiłem się żadnych kontuzji i siniaków choć żabcia próbował od tyłu xD
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ja również byłem na zlocie i choć byłem dosłownie przez chwilę mogę coś od siebie napisać
Byłem na różnych zlotach (BMW Toruń) i wiadomo, co do frekwencji nie ma nawet co porównywać. Natomiast ten kto był w Zakopanem wie że "nasz" zlot to inna liga Generalnie moim celem było poznanie osobiście ludzi z forum, zawarcie nowych kontaktów. Plan wypełniony w 100%. Na następny zlot przyjadę z pewnością i zostanę na dłużej
Pozdrawiam, Ronald
[ Dodano: Czw Paź 10, 2013 14:28 ]
Dodam jeszcze że spóźniłem się na zlot, ponieważ na Zakopiance skończył się LPG, a kilkaset metrów dalej benzyna Pchaliśmy auto z 1,5 km. Na szczęście było z górki. Miejscowi pomogli i zawieźli na stację benzynową. Przygoda!
Dodam jeszcze że spóźniłem się na zlot, ponieważ na Zakopiance skończył się LPG, a kilkaset metrów dalej benzyna Pchaliśmy auto z 1,5 km. Na szczęście było z górki. Miejscowi pomogli i zawieźli na stację benzynową. Przygoda!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum