Czas nagli, wkrótce spadnie śnieg i zaczną się jajca... Ja raczej w tej osłonie nie porzeźbię, bo do takich zabaw dwie lewe ręce totalnie. Posłałem pytanie do sprzedawcy, a może się coś znajdzie...
Jak nie, to biorę tą do 420 i będzie zabawa dla mechanika...
EDIT:
No, znalazła się używka, ale tak patrząc po fotach to nieco zwątpiłem...
wg mnie ona jest dokladnie jak ta nowa z allegro do civic Róznica w porównaniu z moja o ktorej pisałem wczesniej moze wynikac z tego ze moj ZS jest poliftowy ale dalej twierdze ze bedzie pasować do Twojego.
Numer katalogowy | od roku | do roku |od nr VIN | do nr VIN
EUQ100030:...........|..............|1998......|.................|275595
KRB100550:............|1998 .....|2004......|275596.....|625374
EUQ100030:...........|2004......|..............|625375......|............
Na moje oko ta za 70 zeta, która wydaje sie byc identyczna jak u mnie - nada się W koncu te budy sa takie same, silniki tez i nie sadze ze zmieniano by konstrukcje podwozia polegajaca na przesunieciu gwintowanych otworów do przykrecenia osłony Uzywana do której dałes linka jest niekompletna, urwana jest jedna czesc przykręcana na wysokości siedzenia przedniego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum