Pamiętamy o drugiej już edycji Zamieńcie Rovery na Renifery. O czym wspominałem zarówno na Zlocie letnim jak i jesiennym. Nauczeni doświadczeniem z poprzedniej edycji już od początku listopada zajmujemy się tematem. Tak jak pisała Joa jest jeszcze potrzebne ciut ciut cierpliwości.
Weź chłopie wykaż odrobinę cierpliwości. Podsumowanie jest gotowe i pojawi się w najbardziej odpowiednim do tego momencie. W między czasie zajmujemy się wysyłką kalendarzy, jesteśmy zaabsorbowani przygotowaniem Walnego Zgromadzenia, Czekają w kolejności aukcje WOŚP i jeszcze kilka spraw które wymagają ogarnięcia.
tak sobie tylko pomyślałem po prostu po cichu, wiem jaką frajdę dzieciaki mają z tego jak dostaną nawet nową fajną paczkę kredek czy pluszaka - a im wcześniej się zacznie tym teoretycznie uzbiera się więcej kasy i można większej ilości osób sprawić radochę
kzrr się nie dopytywał o szczegóły, to znaczy że rozpoczęliśmy III edycję Reniferów w odpowiednim momencie. Teraz czekamy (a właściwie nie my, ale Jasiu i dzieci z Domu Dziecka) na Wasze nawet niewielkie wpłaty, nie w wielkości ale w ilości siła.
Dzisiaj ostatni dzień naszej corocznej akcji "Zamieńcie ROVERy na renifery", jeśli ktoś ma ochotę jeszcze się przyłączyć, szczegóły znajdzie pod linkiem: http://www.roverki.pl/spr...a-renifery.html .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum