przepraszam nie doczytałem, że masz kombi z tego co pamiętam w kombi jest zawias na środku w miejscu gdzie siedzenie jest podzielone i chyba trzeba go odkręcić od podłogi zobacz tu nr 20
Odkręciłem to ale to nie ten łącznik, wychodzi na to że jednak tapicerkę trzeba ściągać. Póki co samo odkręcenie tych śrub starczyło do wyciągnięcia pianki wygłuszającej także jest ok.
to zdarza się często, niestety ja użyłem klucza 13 oczko trzymaj w ręku a płaską część musisz wsunąć do środka pomiędzy plastikowym kołnierzem przycisku od zewnetrznej a delikatnie odchylonym obiciem siedzenia od strony tylnej szyby, delikatnie na wyczucię musisz klucz nasadzić na pręt który zaczepia się za chaczyk i wtedy pchasz w dół tak aby pręt zszedł z haka, jak już to zrobisz i uda się opuścić kanapę trzeba ten pręt przesunąć w stronę drzwi tak aby przycisk mógł go następnym razem wcisnąć w dół, dobrze też jest przywiązać sobie sznurek do tych prętów po obu stronach i jeśli coś takiego się znów zdarzy będzie można otworzyć kanape z bagażnika ciągnąć pręty w dół za pomocą sznurków nie wiem jak temu zapobiec bo mi się nie chciało siedzenia rozbierać może pod wpływem drgań pręty zsuwają się z plastików do środka, może tobie bedzie się chciało sprawdzić
ja jeszcze nie próbowałem złożyć .... ale generalnie przydałby mi się otwór na narty -
i w związku z tym mam pytanie czy w wersji welurowej (ciemny) do sedana występował fabrycznie wycięty otwór na narty???
bo jakoś na allegro nie mogę namierzyć takiego oparcia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum