Wydaje mi się że możesz. Najważniejsze aby opłaty celno-skarbowe popłacić w terminie.
A tak na marginesie, dlaczego chcesz rejestrować auto dopiero po 2-3 miechach
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Zacznijmy od tego, że samochód powinien być opłacony tj auto kupujesz gotowe do rejestracji - czyli ponosisz koszty ztcp 276zł. Recykling powinien zapłacić podmiot sprowadzający samochód do PL - takie są przepisy - jeśli nie jest opłacony to gośc leci w kulki. Po drugie jakie 2% ? Skarbówkę również musi zrobić podmiot sprowadzający bo wydział komunikacji Ci go nie zarejestruje bez zaświadczenia ze skarbówki.
Recykling powinien zapłacić podmiot sprowadzający samochód do PL - takie są przepisy - jeśli nie jest opłacony to gośc leci w kulki.
Opłacałem recykling w tym tygodniu, oczywiście dostałem wypełniony blankiet z danymi osobowymi sprzedawcy samochodu, zaczęli co niektórzy przerzucać opłatę recyklingu na kupującego, cwaniaki.
Ja 2% nie płaciłem bo dostałem fakturę, chociaż to.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum