Pomógł: 24 razy Dołączył: 14 Mar 2011 Posty: 891 Skąd: Grudziądz
Wysłany: Pią Wrz 27, 2013 17:56
Kasa313 napisał/a:
szpynior, Kupiłem do porzedniego R45 który ma 4xHertz DSK + subwoofer w bagażniku 350RSM Hertza to Radyjko Pioneera za 199zł na allegro. Powiem Ci, że tak rewelacyjnej gry dawno nie miałem. Mnóstwo ustawień i samo w Sobie było mega mocne. Zobaczymy jak to będzie szło. Od wtorku rozpoczynam montaż także będę dawał znać co i jak
[ Dodano: Pią Wrz 27, 2013 16:10 ]
Niestety poddałem się ! Całe auto bez nowych kabli i wzmacniacza.
Głośniki na razie zostawiam pod samym radiem. Drzwi wygłuszone, głośniki zamontowane, boczki pozakładane. Galimatiasów 3 miliony, ściągnąć założyć klamki, matko jedyna :DDDDD
Pytanie do Was koledzy !
Czy fotele kubełkowe półskórzane z R45 (te czarno niebieskI) będą bez żadnych przeróbek pasowały do R75? Jak z kanapą?
No roboty jest baardzo dużo . Mi ręce przez dwa tygodnie się goiły poi przeciąganiu kabli w przednich drzwiach. Najlepiej to dechę zwalić całą Chociaż ze wzmacniaczem nie było żadnego problemu.
U mnie teraz tak wygląda :
Stary nie pamiętam wiem tyle, że opona jest delikatnie za wąska i wyszedł efekt małego "naciągu" no i owszem - felunek wystaje poza obrys, ale uwierzcie mi to piękny efekt ! Zrobił się mały czołg z "ROŁWY" i nie ma osoby, która się za nim nie obejrzy
Tak patrzę na to auto i tak naprawdę nie chcę go sprzedawać także chyba na dniach pozrywam ogłoszenia itp Jutro poświęcam dzień na malowanie zacisków i mega mega mycie auta także jakieś fajne foto wrzucę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum