a przeczytales artykul z linki podanej wcześniej? napisane wyraźnie uruchomić silnik , przegazować i takie tam, wniosek z tego ze poza autem się nie da
_________________ '99 r400 16k16 sedan JFR na czesci ( anglik ) pytac na priv
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lis 22, 2013 23:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam ponownie. Jak to mawia nasz "prezydęt pan Komorosky": jusz po bUlu
Sonda lambda wymieniona, wszelkie objawy i dolegliwości ustąpiły, auto: miota nim jak szatan. Na krótkim dyfrze z Poloneza GTI, w/g G-tech'a wykręciłem czas 7.5s do setki oraz Vmax 210km/h. A wszystko to na oponach 225/40ZR16! To jest zupełnie nie ten samochód, nawet nie ma co porównywać. Dosłownie nie poznaję tego Poloneza... Widocznie od samego momentu swapa miałem uwaloną sondę.
Także wszystkim uprzejmie dziękuję za okazaną pomoc. Jak zwykle okazaliście się nieomylni.
Pozdrawiam: Łukasz_FSO
Witam ponownie. Jak to mawia nasz "prezydęt pan Komorosky": jusz po bUlu
Sonda lambda wymieniona, wszelkie objawy i dolegliwości ustąpiły, auto: miota nim jak szatan. Na krótkim dyfrze z Poloneza GTI, w/g G-tech'a wykręciłem czas 7.5s do setki oraz Vmax 210km/h. A wszystko to na oponach 225/40ZR16! To jest zupełnie nie ten samochód, nawet nie ma co porównywać. Dosłownie nie poznaję tego Poloneza... Widocznie od samego momentu swapa miałem uwaloną sondę.
Także wszystkim uprzejmie dziękuję za okazaną pomoc. Jak zwykle okazaliście się nieomylni.
Pozdrawiam: Łukasz_FSO
Wszystko dobrze, średnica opon jest odpowiednia, dyfer,skrzynia poldorovera, ale prędkościomierz prawdopodobnie ci źle pokazuje [ślimak masz od 1,6 i długiego dyfra pewnie]. 9s do 100km/h to już szczyt wszystkiego.
Jedź z kimś drugim samochodem i porównajcie prędkości, bo chyba coś tu nie tak.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum