Może mieszka ktoś niedaleko kto będzie mógł wstanie mi go obejrzeć. Nie chodzi tu o jakieś wnikliwe oglądanie, tak z grubsza przejechać się czy niema kilo szpachli na sobie itd. Oczywiście jestem w stanie zwrócić koszty podróży. Sam bym go chętnie obejrzał, ale żeby stal chociaż trochę bliżej mojego miejsca zamieszkania, a tak wychodzi ponad 500 km w jedna stronę.
ciekawe dlaczego sprzedający nie zaznaczył "bezwypadkowy". Tak się rozpisał, że zapomniał...yhy typowy handlarz.
Cytat:
21300 za 14 letnie auto? lol
to nie znaczy, że go za tyle sprzeda.
Wersja fajna, fotele na pewno nie ma dużo takich w PL.
Najwięcej ładnych BeMeK jest właśnie z tamtych stron... Też się kiedyś napaliłem na e39 z Radomia za 19900zł była piękna, wspaniała rzekłbym jak na 2000r była idealna ale tylko na zdjęciach
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Nie Kwi 13, 2014 16:11
Stare BMW to wciąż STARE auto - znajomy tez kupił stare bmw - od first owner from Germany, jeżdzone tylko w weekendy, dał niecałe 20k za coupe 2.0 e36, mały przebieg bezwypadek... niby... bo były potem problemy które wskazywały jednoznacznie iż auto było jednak uderzone a i z racji wieku jednak mimo dość niskiego przebiegu w aucie było też co wymieniac . Także jako że za ta kase można miec nowsze, to i takiego bym szukał .
Leszczu czyżbyś zdradzał markę ?
Auto fajnie się prezentuje ale z tym silnikiem na pewno warto mieć w pobliżu stację paliw.
Zwróciłem uwagę na przebieg, akurat 199 tyś Powyżej 200 było by mniej chętnych.
Zdaję sobie sprawę że drzwi w tym aucie są duże i ciężkie ale żeby po zamknięciu były tak opuszczone ? (patrz listwy ozdobne)
W opisie aukcji nie ma ani słowa o M pakiet. Co robi znaczek z tyłu ?
Pomógł: 17 razy Dołączył: 14 Maj 2013 Posty: 1000 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Sob Kwi 19, 2014 20:43
No to jakby każdy tak zaczął pisać, że był coś oglądać i było do bani to by się jeden wielki syf zrobił w temacie. Chociaż jakieś foto załączcie przynajmniej wspólnie będzie można obejrzeć co za padło oglądaliście.
Dokładnie tak jak kondzio pisze. Szpachla i to dość grubo na tylnych słupkach, co ewidentnie świadczy o spawaniu.
Prawe drzwi i przedni prawy błotnik nie malowane od nowości reszta ruszana.
Mechanicznie, nawet się nie przejechaliśmy, ale lewa osłona przegubu do wymiany. Zawieszenie wyglądało dość dobrze.
Z tego co na szybko rozmawiałem z sprzedającym, to wymieniał przedni zderzak, lewy przedni błotnik i drzwi kierowcy bo mu babka wjechała. Do wymiany/sprawdzenia są dwa czujniki zużycia klocków no i po zwarciu jakim zrobił przy przekładce przednich głośników świeci się teraz kontrolka poduszki.
Ogólnie jeśli jest ktoś z Mińska i ma czas może luknie go dla mnie Jeśli nie to i tak w weekend podskoczę go obejrzeć.
[ Dodano: Pon Kwi 28, 2014 11:18 ]
Dzięki koledze damiwr wiem na pewno, że tej beemki nie kupie. Auto jest po sporym dzwonie. Po vinie doszedłem, że autko jest z USA i zostało sprowadzone do polski 2005 roku. Tam miało dwa wypadki który jeden dyskwalifikował go do dalszego poruszania się po tamtejszych drogach.
A wydawałoby się że do trzech razy sztuka. Wszystkie tak pięknie wyglądają i kuszą a po dokładniejszych oględzinach wychodzą takie cyrki i to za jaką kasę.
_________________ Niewiedza kosztuje.
Autor zastrzega sobie prawo do zmiany zdania bez podania przyczyny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum