No wreszcie normalni ludzie... Chyba mówimy/piszemy w podobnym języku.Przepraszam, ale przybywam tu prosto z innego forum.Tam bez znajomości staroplejadowego się nie dogadasz...nie mówiąc już o piwku czy jakiejś Imprezie Pewnie już wszystko wiecie Więc tak:szeregi Rowerzystów z Wlkp zasilił nowy ludek, w mojej osobie.A towarzyski ze mnie człowieczek Czytam sobie tutaj,że kontakty międzyludzkie nie są Wam obce (co po doświadczeniach z poprzedniego forum wcale nie jest takie oczywiste) więc będę śledził wątek i zapewne wlecę.Dysponuję też pospotową "metą" z atrakcjami.Póki co ogólnie:powitaaać .
No wreszcie normalni ludzie... Chyba mówimy/piszemy w podobnym języku.Przepraszam, ale przybywam tu prosto z innego forum.Tam bez znajomości staroplejadowego się nie dogadasz...nie mówiąc już o piwku czy jakiejś Imprezie Pewnie już wszystko wiecie Więc tak:szeregi Rowerzystów z Wlkp zasilił nowy ludek, w mojej osobie.A towarzyski ze mnie człowieczek Czytam sobie tutaj,że kontakty międzyludzkie nie są Wam obce (co po doświadczeniach z poprzedniego forum wcale nie jest takie oczywiste) więc będę śledził wątek i zapewne wlecę.Dysponuję też pospotową "metą" z atrakcjami.Póki co ogólnie:powitaaać .
Nie ten dział do powitań...ale miło mi powitać. A skąd Kolega pisze?
Pozdrawiam!
Łukasz
Ja w dziale powitań już jakiś czas temu pisałem ale wydaje mi się, że tu też nieładnie by było tak się pojawić znikąd.Mieszkam sobie w Zakrzewie pod Poznaniem.
ojj szybciutko.. Bardziej celowałbym w weekend 10-11 maja:) Wtedy planuję też podjechać do Britcars na pestkę sprawdzić to tam w sondzie lambda siedzi i chętnie bym podjechał spotkać się w "szerszym" gronie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum