upublicznienie takiego wideo to przejaw kretynizmu
a ja mogę dodac kilka slow od ludzi którzy bogusia znaja z podworka od kajtka, cyt: "gość na nasrane we lbie", "frogus, ty nie masz blokady w glowie, ja się z toba nie scigam, bo mnie rozjedziesz"
_________________ '99 r400 16k16 sedan JFR na czesci ( anglik ) pytac na priv
Robert N. to prawdopodobnie amatorski kierowca rajdowy, który startował m.in. podczas SSSuper Drift Cup w Białej Podlaskiej, gdzie po raz pierwszy pokazał swojego Forda Mustanga.
Kto nigdy nie przewinił niech pierwszy rzuci kamień
Nie wypowiadam się na temat umiejętności bo całokształt to samochód + umiejętności
A po odjęcie samochodu tej klasy to niewiadomo czy tam więcej umiejętności czy szczęścia
Druga sprawa nie osądzam go za prędkość jazdy i styl tzw. Tetris nieraz ne dwa zdażyło mi się przegiąć pałę ale mam kilka zasad których "boguśowi" brak tzn. Łamię tylko jeden przepis ... prędkość ...
Dodam odrazu że pierwsza kolejność gdzie w jakich warunkach i przy jakim otoczeniu
Tutaj jak ktoś ma problem to odwołanie do zdania na górze
Teraz za co go mogę objechać
Czerwone to czerwone niema usprawiedliwień głębokim żółtym i podobnych
Linia Ciągła jest ciągła ktoś ją tam z jakiegoś poqodu zrobił
Przy zmianie pasa czy przy 50 czy przy 200 chodzby to trwało ulamek sekundy to kierunki służą do sygnalizacji tego
Ulica wyznaczona pasami pobocze nie zalicza się
Wysepek objeżdżanie to przejaw przerostu debilizmu nad masą mózgową
I tyle w temacie
Za co można pochwalić dobra kordynacja i orentacja w terenie ale nie trzeba się nią chwalić na całą polskę
Co do predkości 3 pasy pas zieleni i bariery to niech i 300 leci o ile wyrobi i nikt przy tym nie będzie musiał palcem kiwnąć by mu ustąpić ale jak ktoś przez osiedle prawie pod sete leci to (Kraków) maczeta spod pazuch wychodzi
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum