Ja mam tak samo z H/K a połóż głowę na kierownicy. W tedy tez ładnie słychać, a jak już się na fotelu ułożysz, to lipa.
Jeszcze jak cały bagażnik zaladujesz, to coś jednej jest
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Cze 20, 2014 18:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Rafalmis1 u Ciebie też tak coś świszczy dziwnie? czy tylko u mnmie?
nie, u mnie to on się po prostu tłucze. No chyba ze tak jak napisałem wyżej.
keda napisał/a:
Powiedz mi czy ta guma co jest pod półka w tym otworze trzeba ja sciagać czy nie?
ja maiłem z gumą i bez. Nie ma różnicy, najlepiej jest bez klapy bagażnika
mi się wydaje, że wymiana głośników by pomogła, ponieważ raczej sobie ludzie chwalą. Nawet jak pierwszego Rovera oglądałem, to moja Ania była zachwycona muzyką i ja też złego słowa nie powiem, a teraz jak dołożyłem cały zestaw H/K, to jest kicha jak dla mnie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
mam podlaczone głośniki tylne i subwoofer pod wzmacniacz, jeśli na radiu dam np na potencjometrze 19-20 gdy jest mocniejsze uderzenie to radio a raczej głos w głośnikach ścisza się.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum