Wysłany: Nie Lip 27, 2014 10:37 [R827Si] części blacharskie
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.7 Rok produkcji: wszystkie
szukałem, szukałem i nic... tak więc mam do Was pytanie, gdzie w polsce lub za granią kupić takie rzeczy jak nowe, progi, czy chociażby reperaturki tylnych nadkoli ?
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lip 27, 2014 10:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
dzięki, lepszy rydz niż nic... co nie zmiania faktu, że wkurza mnie fakt, braku reperaturek a występowania całego błotnika czy progów razem z słupkiem...ehh...
To nie honda civic czy inne popularne auto. Dobry spec od blachy sam zrobi reparaturkę czy też próg a może być również lepszej jakości niż kupno jakiejś masówki.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
blacharz da sobie radę, tylko dorabianie zawsze wychodzi drożej niż kupno 'ogólnie dostępnej' reperaturki. Nie wiedziałem, że tak młode stosunkowo auto cierpi na braki części praktycznie w każdej materii...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum