Polecam tego sprzedawce. Klej tez ma w ofercie bonaterm sie zwie. Potrzeba go prawie litr. A i material to polecam kupic ten za 30 zl/metr bo ten za 26 jest troche slabszej jakosci.
Wpal m do glowy dziwny pomysl. Obszycie jasna kremowa skora kiery, podlokietnika, i mieszka od zmiany biegow. Bedzie to jakos wygladalo czy raczej wies?
_________________ 0-100 km/h - 8,25 sec!
'Nie pałuj gdy silnik Twój zimny jest'
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sie 23, 2014 03:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Alexi, Dzieki w tym sklepie już kupowałem kiedyś materiał Dobra jakość maja Trzeba będzie zakupić tam ten materiał. i obkleić Fajne jeszcze maja te maty wygłuszające przylepne Mozę by pod dach od razu przykleić
Ja miałem biały mieszek w 220 bo mi tam było wszystko za ciemne i się mi to podobało Z kiera tylko będzie problem ze za chwile to będzie brudne i obleśnie będzie wyglądać.
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Zdecydowałem że pozmieniam wszystko na skórę ale czarną. Niech jest jak najbardziej zbliżone do oryginału. Podsufitka poszła szara bo taka była. Beżowa nie pasowała by do słupków i plastików.
_________________ 0-100 km/h - 8,25 sec!
'Nie pałuj gdy silnik Twój zimny jest'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum