Hej, nawigacja mogła zacząć szfankować po dluższym odłączeniu akumulatora. Musisz od nowa zaprogramować położenie samochodu. Nie pamiętam dokładnie jak to się robiło, ale musisz znależć position vehikle, wpisać ulicę na której się znajdujesz oraz ulicę na najbliższym skrzyżowaniu, następnie najeżdżając na to skrzyżowanie wcisnąć przycisk. A najlepiej jak posłużysz się instrukcją, która jest na forum.
Powodzenia
ja mam nieco inny problem z nawigacją, ale jako, że wyskakuje błąd to postanowiłem się podczepić chciałem ostatnio aktualizować dane w mojej nawi więc ściągnąłem do niej wszystko co trzeba, wszystko co było wyszczególnione i co? teraz jest tak że chwilę chodzi i nagle w trasie gubi się, wyskakuje błąd systemowy i koniec wydawało mi się, że skoro ściągam z poleconej strony akualizacyjnej to będzie ok, a tu problem za problemem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum