Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 2004
Kupiłem niedawno właśnie MG ZR i jak na załączniku nie działają mi 2 przyciski (centralny zamek i podgrzewanie tylnej szyby) przy naciskaniu nie podświetlają się w porównaniu do reszty. Zastanawiam się czy nie jest to wina bezpieczników.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lis 18, 2014 18:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Gratuluję! Widzę, że polift, na którego i ja mam chrapkę. Jakiej mocy?
Przyciski się nie podświetlają czy nie uruchamiają docelowych urządzeń (i tym samym nie podświetlają) ? -> też się straciłem
Belris napisał/a:
Zastanawiam się czy nie jest to wina bezpieczników.
Może nie kończ na zastanawianiu się, a lepiej sprawdź?
Jeśli będą sprawne, to jeszcze są przekaźniki. Z centralnym może być więcej zabawy.
Szukaj RAVE na forum, pobierz i przeglądaj schematy.
Zarazem i nie działają jak i się nie podświetlają. Auto udało mi się kupić od prywatnego właściciela w całkiem niezłym stanie lecz z czasem wiedziałem że coś zacznie wychodzić. Grunt że mechanicznie nic mu nie dolega. 103 KM. Jutro postaram się sprawdzić co z tymi bezpiecznikami i najwyżej będe pytał dalej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum