Wysłany: Nie Mar 01, 2015 15:41 14-te urodziny Klubu - 7 marca Warszawa
Drodzy Roverkowicze,
już w najbliższą sobotę (7 marca) zapraszamy na 14-te urodziny Klubu ROVERki.pl do Piwiarni Warka na ul. Wilczej 35/41 w Warszawie. Zaczynamy świętowanie o godz. 18:00.
Wszystkich chętnych do wzięcia udziału w imprezie urodzinowej prosimy o wpisanie się na listę. Ułatwi nam kwestie organizacyjne
1. Yennefer
SPAMU¦
Wysłany: Nie Mar 01, 2015 15:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
14-te urodziny Klubu ROVERki.pl do Piwiarni Warka na ul. Wilczej 35/41 w Warszawie
Czy oprócz picia piwa w pubie będą jakieś inne atrakcje ?
Np. na następny dzień ?
Pytam, ponieważ do Warki mogę iść sobie na Piotrkowską, gdzie jest ten sam lokal.
Harry, jeśli pójdziesz do pubu Warki w Łodzi, to tam też będą urodziny i tort roverkowy
za rok można tam zrobić,w tym roku to już pewnie nie.
Urodziny klubu są raz do roku, więc można zrobić je w bardziej atrakcyjnym miejscu, niż zwykły pub...
Urodziny klubu są raz do roku, więc można zrobić je w bardziej atrakcyjnym miejscu, niż zwykły pub...
a byłeś w pubie na dotychczas organizowanych urodzinach roverkowych?
Pytam, bo na tych, na których byłam, w "zwykłych pubach" było rewelacyjnie, świetna zabawa, super atmosfera i naprawdę człowiekowi nie były do szczęścia rzutki potrzebne...
Pytam, bo na tych, na których byłam, w "zwykłych pubach" było rewelacyjnie, świetna zabawa, super atmosfera i naprawdę człowiekowi nie były do szczęścia rzutki potrzebne...
maniaq napisał/a:
Ur klubu, to ludzie, a nie atrakcje, jak Gusiak napisala
Klub tworzą wspaniali ludzie.
Tylko moim zdaniem na zwykłym spocie też można iść do pubu napić się piwa...
Asia_MG-ZT [Usunięty]
Wysłany: Pon Mar 02, 2015 10:41
Są jakieś atrakcje na drugi dzień? tak jak np było w Krakowie? czy tylko sobota ?:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum