Tylko to raczej rozważanie czysto "akademickie". Na palcach jednej ręki można policzyć geniuszy na forum, którzy potrafiliby to zrobić. No i nie wiemy czy koszt takiej zabawy byłby współmierny do uzyskanego efektu.
_________________ "Mówisz, że możesz - to możesz. Mówisz, że nie możesz - to nie możesz.
Więc sobie wybierz."
SPAMU¦
Wysłany: Sro Maj 20, 2015 16:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Zakupiony sensor z ebay.uk jeszcze nie doszedł, a dziś już skasowałem błąd P1102.
I tu mam pytanie.
- Czy ten sensor zaczął lepiej działać, bo go wczoraj wykręciłem do sfotografowania?
- Czy też dlatego, że wczoraj wymieniłem filtr powietrza i zauważyłem że poprzedni właściciel/ lub jego mechanik nie dokręcił osłony filtra powietrza? (a ja go prawidłowo wczoraj zamontowałem)
Dziś też żona, bo ona rowerkiem śmiga do pracy - rowerek zdrowszy powiedziała, że wczoraj auto dostało mocy. Wcześniej długo się zbierało na małych obrotach a wczoraj pozytywnie zaskoczyło żonę
Dlatego jak nowy sensor przyjdzie nie będę go na ten czas wymieniał...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum