Wysłany: Sro Lip 15, 2015 16:38 [Rover416SI] W trakcie jazdy zgasł i już nie chce odpalić
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 2000
Witam po raz kolejny
Teraz problem dotyczy czego innego, jadąc samochodem (Rover 416si 1.6 2000r) na skrzyżowaniu skręciłem w prawo i w tym momencie samochód mi zgasł i już nie odpalił
Wcześniej były problemy i temu jechałem do mechanika ale nie dojechałem wiecie może w czym byłby problem ? Rzecz dzieje się w Białymstoku, jak ktoś jest stąd to zawsze może zobaczyć
Myślę nad kupnem Rovera 75 2.0 2000r, dobry wybór ?
Z góry dzięki
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lip 15, 2015 16:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dalem akumulator od kolegi do swojego auta i silnik zacza pracowac ale nie dostaje benzyny, to mozliwe ze to pompa albo jakis filtr mi moze coś blokuje? sprawdzałem przewod i po przekreceniu kluczyka nie leci z niego benzyna
pompka chyba dziala.. jakies dzwieki ona wydaje, nie wiem jak to nazwac, a filtra nie moge nigdzie znalesc na necie, ale swojego nie demontowalem jeszcze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum