Posiadam Roverka 416Si z 97r. w nadwoziu hatchback.
Przy zakupie postarałem się o wbicie do dowodu rejestracyjnego haku, bo planowałem go po krótkim czasie zamontować. Jednak gdy chciałem kupić do niego hak to w sklepie mi krzyknęli 800 zł! bo niby trzeba sprowadzać... A że potrzebowałem go mieć w samochodzie jak najszybciej niczego nie szukałem. Wobec tego zrezygnowałem, miałem też drugie autko Seicento no i do Fiacika wpakowałem hak. A teraz dopiero po kilku latach oświeciło mnie że może by spróbować z Civica...:)
A więc moje pytanie brzmi:
Czy do mojego Roverka będzie pasował taki sam hak jaki się montuje do Civica VI generacji (oczywiście hatchback)?
A jak wygląda podłączenie wiązki haka do instalacji auta ? w sensie jak to zrobić???
jest jakieś wyjście , kostka przeznaczona do tego czy trzeba kombinować (rozprowadzać kabelki do poszczególnych żarówek w lampach, czy coś takiego)????
_________________ Najdalej dojechałem swym Roverkiem do ... Я л т а
Czy ktoś montował hak z tej firmy http://allegro.pl/hak-hol...5527807676.html do sedana? Mam rovera z 1997r a w aukcji widzę że pasuje do aut z lat 1999-2000. To te samochody czymś się różniły z tyłu? Jak jest z homologacją E? Jest wybita na tabliczce? Czy to jakiś bubel, bo nigdzie nie mogę znaleźć informacji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum