Wysłany: Czw Sie 27, 2015 12:46 [R75] tablet jako jednostka sterująca
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2002
Bardzo zaintrygował mnie ten temat i w związku z tym mam pytanie: czy może to być inny tablet np. taki :http://allegro.pl/tablet-ferguson-regent-tv7-dvb-t-gps-mapa-8gb-fv-i5141195495.html
1.Wiadomo ,że wymiary zewnętrzne muszą pasować , ale ten już ma nawet dvbt.
2. Włączenie samego radia , tak samo jako TV? (jeżeli bym chciał tylko radia posłuchać?) , chociaż właśnie doczytałem ,że tablet ma też radio
Zastanawia mnie tylko jedna rzecz !...a mianowicie !
Po wyrzuceniu starej jednostki centralnej , jak będzie można zmieniać wszystkie parametry takie jak : temp , spalanie i ogólnie język menu ( na wyświetlaczu między zegarami) , u mnie domyślnie ustawia się na Niemiecki , a temperatura we Farenheitach na klimie
W oryginalnej dużej nawigacji nie było problemu ,wybór języka jest prosty !...a tu ??Tzn , przy klimie można zmienić na stopnie Celsjusza ,ale reszta?
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sie 27, 2015 12:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum