Tuż za giełdą po prawej stronie jakieś 50 m jest warsztat specjalizujący się w BMW, nie słyszałem złych opinii na ich temat.
Jeden z użytkowników forum z Gorzowa robił bardzo poważny remont w swoim Rover-ku w dawnej JW na ul. Mysliborskiej (garaże i magazyny), tuż za RTV EURO AGD jest dawny wjazd do JW i na nim są reklamy poszukaj warsztatu(serwisu) naprawiającego japończyki.
To chyba tyle.
Mam zaufanego mechanika który naprawia R75 w Lubsku. Warsztat z prawdziwego zdarzenia, słowny, jestem bardzo zadowolony. Jak jesteś zainteresowany mogę podesłać jego nr na PW.
Mam w swoim R75 (1.8 120KM) probelm z przegrzewającym się silnikiem no i niestety wymagana będzie interwencja mechanika. Czy jest ktoś w Zielonej Górze kogo polecilibyście?
Piotrass, Możesz mi dac namiary na mechanika .Mieszkam w okolicy Torzymia i mam chyba HDF ale szukam dobrego no i nie drogiego mechanika w Zielonej lub okolicy
pozdrawiam Marek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum