szukałem -40mm to za dużo dla mnie są na allegro mts-y i apex-y granica 600zl też się cenią , szkoda eibach trochę nami pogardził a to przecież takie fajne autko
SPAMU¦
Wysłany: Sro Cze 10, 2015 21:55 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witajcie Panowie, pozwólcie że podczepię się pod temat
Mam roverka z 2000r. 1.4 16v 103km, i jak dla mnie wydaje mi się że za bardzo w zakrętach się wychyla... chciałbym żeby był trochę sztywniejszy. Myślałem o sprężynach obniżających -40 na seryjne amorki ale nie wiem czy ma to sens i czy grało by to z seryjnymi amorkami...
Jeśli Macie jakiś pomysł to będę wdzięczny
Ja mam porównanie z zawieszeniem z clio sport i zr wymięka do do zwieszenia niestety clio bije na głowę zestrojenie zawieszenia szkoda że w zr takiego nie ma
wszystkie mocowania będą pasowały? i czy jest jakiś dostęp do nowego zawieszenia z ZR?? Sprawdzałem w Inter Cars, ale tam niestety niema marki MG...
A z używanymi to różnie bywa...
szukam w sieci zawieszenia do ZR i nie jest to prosty temat...
nawet używek za bardzo niema. Może Natknąłeś się gdzieś na takie zawieszenie??
i czy zależnie od wersji silnikowej zawieszenia w ZR się jakoś różniły? To znaczy wysokość, twardość
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Pon Cze 15, 2015 12:35
MAsz 1.4 szukaj do 1.4, względnie do 1.8 ale tego słabszego 120km, na allegro sa czesto dosc i najwiecej wlasnie do slabszych benzyniakow (do vvc i diesla sa inne)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum