Ja trochę nie rozumiem o co z ta mocą Tobie Tomek chodzi? W takim tomcacie np 300km 350 km to już wystarczająco IMHO bo to ośka i nawet z torsenem tego nie przeskoczysz więcej nie ma sensu. a teraz weź ciężkiego volviaka, jeśli nawet silnik kapkę więcej wytrzyma i ugrasz 50km więcej to co z tego kiedy to cięższe auto. Waga robi tu swoje nie ma co, nawet maniek jak jechał moim Tomcatem to mówił ze to zupełnie inne auto niż jego zs, a ten sam silnik, podobna moc. ja tez mam porównanie do mojego 620 Ti, wcześniej Ti dla mnie było szybkie, a teraz haha to nie jedzie zwyczajnie
trochę mi się wydaje ze nie wiesz sam czego chcesz, bo taki volviak bez większego dłubania tak samo jak 620 ti nie będzie jakiś bardzo szybki, a jak chcesz mocno dłubac to potrzebna kasa, a Ty chcesz wszystko tanio i na LPG Tak się nie da. nie kupisz 620 Ti za 4-5 koła w super stanie bez wkładu, dołożysz drugie tyle zanim to zacznie śmigać jak seria, sam sie o tym przekonałem a trafiłem dobra bazę naprawdę. Tak samo będzie w volvo czy innym mocniejszym autem, przecież ludzie to z jakiegoś powodu sprzedają, a jak chcesz doinwestowany to nie za 4 000
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum