Powiem ci coś ale nie wiem czy to ma coś do tego ale chyba tak. Miałem padnieta poduszke silnika i gdy tankowalem na innej stacji niż zwykle to gdy jeździłem na 17 to palił około 12l/100km lpg. Gdy zmieniłem poduche i zatankowalem na lotosie to około 10l. Między zimowkami 14" a letnimi 17" to czuć bardzo różnice szczególnie w 4 osoby xd. Czuć mułowatosc i czasem trzeba go trochę więcej pokrecic
SPAMU¦
Wysłany: Pon Mar 30, 2015 16:23 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Bo walczę właśnie sam ze sobą, czy kupić 16" czy 17" Póki co nie mam jeszcze gazu ale to kwestia kilku tygodni i jeżeli różnica spalania ma się wahać w granicach 1litra gazu to biorę 17" i będzie dobrze
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Wto Mar 31, 2015 08:35
maxwell96 napisał/a:
Bo walczę właśnie sam ze sobą, czy kupić 16" czy 17"
mialem 16/205/50 na ori zawiasie w 25 i chyba lepiej to wygladalo niz jakbym zalozyl 17ki, chyba ze walisz glebe do 25 to wtedy mozna smialo 17. To tylko moja opinia .
W glebę od razu nie celuje Myślałem bardziej coś nad jakimiś sprężynami żeby ciut niżej usiadło...
W niedziele jadę po ori 17 z zr'a zobaczymy jak to będzie wtedy się prezentować Jeżeli będzie mi się podobać zostawię, jak nie idą pod młotek i szukam czegoś innego i/ew jakiś używany gwint w dobrej kasie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum