Ja swoją sam popsułem, nie wiedziałem że jak się ona składa to oparcie nie leży "na płask", musiałem przewieźć z marketu kabinę prysznicową a że mam suba w bagażniku to prześwit trochę mniejszy jest (karton się blokował) więc otworzyłem drzwi i nadusiłem z całej siły złożone plecy i coś zazgrzytało = połamałem plastiki. Co prawda kabinę przewiozłem i szybko zmontowałem ... ale mam w gratisie popsute od 2 lat składanie kanapy
Co tu dużo mówić to auto w sedanie nie nadaje się jako samochód transportowy
SPAMU¦
Wysłany: Pon Mar 07, 2016 13:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Punx, Masz rację. Sedan może powala wyglądem porównując z kombi ale jest mniej praktyczny. Sam się zastanawiałem pomiędzy sedanem a kombi i finalnie kupiłem ze względu na wygląd sedan. W kombi nie spodobał mi się wygląd tyłu. Rover starał się trochę osłodzić niewygody sedana userom poprzez łatwy mechanizm 2 klawiszowy składania kanapy czy otwierany schowek na narty/długie przedmioty. Szkoda, ze nie rozwiązali lepiej samego siedziska...
_________________ Kontakt: 780177880 email wiadomość nadmiarowe części, gadżety i akcesoria do Rovera 75 i MG
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum