jazda ekonomiczna ok 7l, normalnie tak jak jeżdżę na co dzień (dynamicznie dość.. )8,5l/100km
To jeździsz jak za darmochę, to mało bym powiedział nawet że po dziadkowemu. Mojego taty Lanos 1,5 8V łyka 8 gazolu, a jak na twoją nogę to jestem zaskoczony
200 waży tyle co nic, do tego bardzo fajnie się prowadzi także jestem bardzo zadowolony, jakbym jeszcze dopadł błotnik i zderzak w kolorze, to by całkiem sympatycznie wyglądała - bo teraz straszy
EDIT:
no i dziś przebiłem poziomem głośności chyba wszystko na wiosce... oto sprawca
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
niestety ale jakość tych nówek pozostawia wiele do życzenia, ja gdy kupiłem do swojego nową dwururkę, to już sama waga w porównaniu do starej oryginalnej zardzewiałej sporo "mówiła"
_________________ Pozdrawiam Andrzej
Rover 800, byl 214 Si 95
FSO 125p 1.4 16V MPI
Jawa 350
Osiołek sprawuje się wyśmienicie - jedyna awaria, która go dotknęła to upalona ścieżka w module od alarmu, polutowane i bangla
Po dłuuuugich poszukiwaniach udało mi się dorwać wreszcie błotnik w kolorze! Troche byłem zaskoczony jak zdejmowałem stary, bo zderzak był z nim połączony blachowkrętami Dalej poszukuje zderzaka w kolorze, jakby ktoś wiedział o takim - proszę o cynk
Paczałki nowe ogarniam do szału doprowadzają mnie światłą w r200, zatem tadam:
-soczewka bihalogenowa H7:
-maskowniczka:
-pomalowane troche czarnym i sklejone:
różnica standardowa lampa h4 vs soczewa h7:
-nju look:
Miały być "oczy anioła" ale bardziej kojarzyły mi się z oczami pedała dlatego do ori lampek montuje soczewy. Szkoło nie jest "wybitnie" spolerowane, ale na razie styknie, bo również od zewnątrz wypadało by je ogarnąć. Póki co ogarniam drugą lampę i zobaczymy, co to z tego wyjdzie.
Za radą Rafała rozebrałem pierwszą lampę i spolerowałem ją jeszcze papierami wodnymi 1500/2000/2500. Wyszło lepiej, drugie szkło potraktowałem tak samo
oczęta:
przód rozebrany, o dziwo całkiem zdrowy:
poskładane:
tak świecą:
gotowe
zostało rozkminić podpięcie przesłony pod długie, dziś brakło czasu
właśnie zrobiłem ~70km w idealnych warunkach do testów - noc, padający śnieg z deszczem jest bardzo duża poprawa, mocno doświetlone oba pobocza, ładnie i równo świeci na drogę. Muszę lekko podnieść obie lampy i kupić porządne żarówki - na razie założyłem jakieś z tych zestawów "wszystko i nic" także zdecydowanie warto
Remigiusz napisał/a:
A co z projektem soczewki się stało dla ZS'a ?
uszkodziłem jeden klosz i na razie odpuściłem, jak poogarniam resztę rzeczy przy MG to pewnie wrócę do soczewek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum