A ze tak spytam to jaka byla Twoja inspiracja robiąc z ultra nudnego i flegmatycznego z budy rovera robic poszerzonego matowego .. w podkładzie ? glebolota ?
Stawiam ze inspiracja jest - miec cos innego, każdy ma swoja wizje, nie każdy wóz sie nadaje do wszystkiego, ale o gustach sie nie dyskutuje.
Ma chęć i pomysł niech działa, wiadomo krytyka bedzie znajda sie tez Ci ktorym sie podoba.
Osobiście powiem piękne nie jest ale na pewno oryginalny szary kolor ale w polysku wygląda dość oryginalnie, poszukajcie skoda octavia szary lakier...
Nie szedł bym ta droga gdybym robił to dla siebie, ale nie zabijajmy indywidualności
A ja dodam od siebie, że jeśli pójdzie w ślady driftowozów, to taki styl będzie dobrym pomysłem. Trzymam kciuki, bo wiele takich projektów rodzi się w bólach.
_________________ Nie sprzęt, lecz technika czyni z ciebie zawodnika.
bociannielot, Zalezy czy ma wygladac jak drift car czy nim byc. Jedno albo drugie jest fajnym pomyslem i FWD tez sie da driftowac z specialnym dodatkiem na tyl kol
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Auto sprzedane za 5500 zł, wydaje mi się że to dobry wynik jak na dość leciwego Rovera, no i zostało u mnie w mieście, kupiec znalazł się zanim jeszcze chciałem je sprzedać
Przesiadłem się na Volvo s60 w dieslu Ale 163 KM w ropniaku też fajnie się jeździ więc nie mam żalu
W Volvo, zależnie od rocznika, jeśli masz D4 z rzędową piątką, to programem można zrobić 215 KM bez żadnych ingerencji.
https://www.polestar.com/pl/
Sam jeżdżę tak zrobionym XC60 z 163 na 215 i działa.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum