po zrobieniu podsufitki na czarno nawiasem mówiąc jestem mega zadowolony z czarnego wnętrza,przyszedł czas na kolejne modzenie
a więc teraz mam ochotę zakupić czarne kierunkowskazy te w błotnik i zderzak oraz halogeny okleić czarną folią bo nigdzie nie znalazłem czarnych halogenów. Lampy będą prawdopodobnie soczewki o ile dogadam się z jednym użytkownikiem tego forum
Pytanie do was będzie się to fajnie prezentować na niebieskim z'erze ?
może ma ktoś jakąś fotkę takiego już projektu ?
SPAMU¦
Wysłany: Sro Gru 21, 2016 20:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
karas_111, tutaj raczej większość będzie przeciwko czemuś takiemu... to nie golf.
Pamiętam że potem takie auto ciężko sprzedać, tym bardziej MG ZR... kupujący woli jednak niemodzone.
longer86, niby tak, ale dla mnie np. takie przeróbki nie wiele mają sensu, gorzej światła widać a czy uroku dodaje? Nie wiem... jak tam za takimi autami się nie oglądam, raczej większy podziw mam dla serii zadbanej.
Moim zdaniem ZR'ka na tyle dobrze wygląda że niema tam za wiele do modzenia, z takich udziwnień podobały mi się te z zielonym logiem MG wymalowanym na boku
Folia na halogeny to jest tylko opcja jeżeli będzie to słabo wyglądało to przecież łatwo to zerwać no i oczywiście nie chcę zrobić z Mg jak to mówicie WT
Zapraszam do dalszej dyskusji i porad
Ostatnio zmieniony przez karas_111 Pią Gru 23, 2016 17:17, w całości zmieniany 2 razy
siema ja sie wtrace bo mam kierunki cler black z przodu i po bokach i sympatycznie to wyglada chociaz mam czarne auto a co do halogenow tez dymiłem ale pozniej kiepsko swieca
ja jestem na tak
Stary ale jaki problem ?
Kupujesz folie za 2zł na alledrogo.. najtansza wysylka w 5zl sie zamykasz i oklejasz.. jezdzisz kilka dni i wiesz czy Ci sie to widzi i albo zotawiasz/kupujesz dymione kierunki albo zrywasz i seria.... o.O
Swoja droga kumpel w bmw ma juz z 2 lata folie na lampach i ani nie matowienie ani nie bleknie itd... lampy wygladają jakby z fabryki tak wyszly i fajnie jest..
Szczerze nie polecam foli na lampy Miałem, mnie się bardzo podobało jak to wyglądało ale 30% mniej światła przepuszcza taka folia. rozumiem jakby były mocne lampy cos jak xenon to różnica była by znikoma niż przy halogenach H7.
_________________ Ja lubie SZYPKO
niech żyje zbrodniczy REŻIM
Panowie kierunki już zamówione.Paru było przeciw paru za jednak zdecydowałem się zamówić jak to się mówi kto nie ryzykuje nie pije szampana,zobaczymy jak to będzie wyglądało. efektem na pewno pochwalę się tutaj za niedługo także odwiedzać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum