przystawki do 190 chyba nie ma. W maju z nim gadałem na ten temat, chyba że się do tego czasu coś zmieniło. Ja sobie poradziłem bez blokad ale nie polecam. Korygowałem chyba z 6 razy i silnik poza autem musi być i nerwy ze stali jak Ci któryś raz z rzędu wałek ucieknie
Mi to wymieniali w autoexpress kulik w Rybniku, jedyny zaklad ktoory sie tego podjal. Nie mowili nic o wyciaganiu silnika, nie mowili nic o blokadach. Tylko ze poltorej dnia im to zajelo
Co do klekotu dj_darco, mam sadzic, ze kolejny kolektor sie posypal?
Dodzwonilem sie do Pana Miodowicza, stawia rowniez na rozrzad, w niedziele auto oddaje. Mam nadzieje, ze to w koncu pozwoli mi uporac sie z tym problemem. Pol auta nowego po tych wszystkich partaczach w moim miescie..
No powiedzial, ze w przypadku przestawionego rozrzaduu moze uuda sie jedynie pasek wymienic (wymieniany byl kompletny w marcu). Pozyjemy - zobaczymy. Mam w koncuu nadzieje cieszyc sie tym autem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum