Wysłany: Czw Lut 02, 2017 20:25 Problemy z certyfikatem.
Nie wiem, czy to ja mam cos nie tak, czy to już tak ma być, ale od wczoraj co wcisne jakikolwiek link na forum wyskakuje mi błąd certyfikatu. Wygląda na to, że tylko na tabletoidzie, i na winxp. Na win 7 i win 10, rano problem nie wystąpił
MaRKucoś grzebałeś? Czy to hakiery?
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lut 02, 2017 20:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Stary certyfikat przestał działać niespodziewanie wczoraj w godzinach popołudniowych, zaskoczył tym samym MaRKa który w tym czasie stał w kolejce do kasy. Próbował się połączyć z netem poprzez terminal kasowy, prawie się mu to udało lecz zniecierpliwieni ludzie za nim nie dali mu dokończyć dzieła aktualizacji certyfikatu. Jak widzimy zawinił tu czynnik ludzki. MaReK w "nagrodę" trzem najbardziej niecierpliwym osobom z kolejki pozmieniał za pomocą nowego TOAFA WiFi konfigurację oświetlenia w samochodach na sklepowym parkingu. Teraz z przodu mają tylko światła czerwone a białe drogowe tylko z tyłu
Dokładnie jak _siemion napisał! A potem jak się już obudziłem, to wszystko działało. Także cieszę się, że to był tylko zły sen, w którym Wy także uczestniczyliście
Idę zmienić prześcieradło!
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum