Wysłany: Sob Mar 12, 2016 20:54 House - Rover 600, 2.0 sdi
Witam. Z nowym rokiem stałem się posiadaczem pierwszego w życiu diesla, napędza go niewiele bo tylko 2.0 w dodatki sdi, ale pokochałem ten wóz i mam zamiar go z czasem powoli dopieszczać Trochę rzeczy już przy nim porobiłem, np zostały pomalowane wkładki przednich lamp, przyciemnione tylne kierunki wraz ze wstecznym oraz zostały zrobione pozycje w przeciwmgielnych. Niżej wrzucam kilka fotek, pozdrawiam!
SPAMU¦
Wysłany: Sob Mar 12, 2016 20:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Markzo mam do tego auta tyle części od poprzedniego właściciela, że głowa mała. Zaczynając od części silnikowych, a kończąc na elementach blacharskich jak wszystkie drzwi, maska, błotniki, także jeśli mi się znudzi czarny grill to założę chromowaną obramówkę że tak powiem "zapasową" Co do foteli to fakt, fajne, ale wydaje mi się że jest to anglik (w sumie auto angielskie więc chyba każde było z kierownicą po prawej stronie? czy się mylę?)... Fotel pasażera jest bardziej wytarty - to raz, a dwa to to, że to właśnie pasażera jest regulowany np góra - dół, przód tył, a kierowcy tylko przód tył...
toksyn na razie nigdzie się nie pokazuję i mam nadzieję, że jeszcze przez jakiś okres czasu tak pozostanie
prebenny dzięki, nawet nie wiedziałem, że taka strona istnieje Według niej, auto miało kierownicę po lewej stronie oraz silnik turbodoładowany tylko jakim cudem skoro to SDI?
Cześć.Silnik może i mało dynamiczny jak na dzisiejsze czasy, ale :
A)Bezawaryjny
B)Bardzo ekonomiczny
Szerokości
Ekonomiczny to on jest Za 50 zł robię 230 km Co dla mnie jest bardzo dobrym wynikiem bo sobie to porównuje z poprzednim autem jakim było mondeo z silnikiem 1.8 benzynie gdzie za 50zł robiło się 100km...
[ Dodano: Pią Maj 20, 2016 17:19 ]
Grill wrócił chromowany z czarnymi żeberkami Zastanawiam się nad pomalowaniem lusterek w czarny mat, ciekawe jakby to wyglądało. Może będzie pasować do czarnych żeberek i lamp?
Z czarnymi zaślepkami halogenów chyba ładniej
Bo zastanawiam się w jaki sposób u siebie malować poszczególne elementy
A miałeś może spoiler wcześniej na nim?
Czarne zaślepki są tymczasowo, jedną srebrną zgubiłem, a miałem dwie czarne na zapasie to włożyłem Spoilera nie miałem, kupiłem go później ale jednak mi się nie spodobało i na przymiarkach się skończyło więc sprzedałem
Bo właśnie mi się wydawało że od Ciebie kupiłem A u siebie się zastanawiam czy dać zaślepki albo siatkę jak miałem wcześniej i przegłądam R600 A lampy podobnie zrobiłem na ciemniejsze ale jedna jeszcze nie złożona
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum