bociannielot, żółte są zarąbiste do mgły. Ja w 75 p/mgielnych nie posiadam i w razie czego, mślałbym nad barwieniem światła właśnie w ten kolor - choć żółty klosz mi nie odpowiada. Trzeba będzie to inaczej rozwiązać.
Rozwiercony na zgrzewach i powoli odrywane...
Mam drugi pas ze szrotu przykladalem to ładnie pasuje powinno być git bo stary mocno pocięty był i mocowania od lamp pourywane
[ Dodano: Sro Lut 08, 2017 22:29 ]
Auto powoli się skleja w całość... Trochę pogoda przeszkadza i roverek musi poczekać na malowanie raczej w kolor podobny jaki był
Załóż seryjną puszkę dolotu i ori wkładkę K&N.
To co widzę w żaden sposób nie poprawi Ci efektywności F20.
Karbowane elementy Twojego układu spowodują tylko zaburzenia w dolocie powietrza do przepustnicy.
Zamknięty układ dolotowy z nadmuchem znad ulicy będzie powodował że przy wiekszych prędkościach silnik będzie sie dławił powietrzem i nie przyśpieszał. Odczujesz to powyzej 3 biegu z pełnym gazem.
Wujek Dobra Rada Rześki poleca:
- zdjąc kolektor dolotowy + wyczyścić go w środku
- zdjąć przepustnicę i wyczyścic + silnik krokowy
- założyć nowe świece, kable, kopułke, palec rozdzielacza
- zrób porządek z wydechem bo otwarcie go w NA nie ma sensu (tak jak mówili przedmówcy).
Dzięki kolego za rady będzie się myśleć w tym temacie
Póki co trzeba ogarnąć resztę pojazdu...
Mam zamiar na wiosnę wyciąć jedno tylne nadkole i wspawać reperaturkę i pomalować spoiler który kupiłem i resztę auta...
[ Dodano: Czw Lut 23, 2017 16:31 ]
Zostało towaru to i poszła folia na tylne lampy... Efekt nie jest chyba zły nie wyszły zbyt ciemne
Jakiego kiernoza?
Naklejkę zdjąłem ale nie ma znaczka założonego więc są dziury i tak średnio to wygląda
Ale założę dopiero po malowaniu bo na klapie są też jakieś bąble pod lakierem, błotnik znaczy reperaturkę na tył znalazłem za 180 zł chyba taniej nigdzie nie znajdę więc na dniach zamówię. I jak będzie cieplej i czas będzie czeba sprayować
Jeszcze się zastanowię
Wydaje mi się że jak będzie w oryginalnym kolorze a nie plasti laku będzie w miarę
jak przeglądałem zdjęcia R600 zawsze mi się te spoilery podobały i ciężko będzie mi to odmienić
[ Dodano: Czw Mar 09, 2017 12:25 ]
Coś myślę zrobić trochę podobnie tylko nie z takim rozmachem
Klamki i progi w kolor... Tylko że oryginalne nie będę chyba już szukał tych wystających szerszych ( bodajże z Accorda którejś tam generacji? ) ... I 4 sztuki chlapaczy też na biało Listwy drzwiowe zostawię bo trochę dłubania też by było a tak się pomaluje i myślę że będzie w miarę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum