ja tez tak miałem że mi błąd wywalało przez demona odpalałem i adobe mi się włączał, zmieniłem datę w kompie na 2006 styczen i reset kompa, wszystko hula
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lis 04, 2013 20:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
W sieci jest crack'a lub cały RAVE'a, który jest tej ułomności pozbawiony ? Nam nie wypada tego postawić na naszych serwerach, ale w sieci to krąży także... tego
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
MaReK, możliwe, że słabo szukam ale o ile mi wiadomo to "złamana" wersja RAVE jest tylko do serii 100, 200, 400, 600, 800, MGF, Mini - czyli do pierwszej z trzech wersji RAVE. Druga, która mnie interesuje ma zabezpieczenie datą i dostępny do niej pseudo crack to nic innego jak program, który zmienia datę czyli wpis w rejestrze Obecnie z nią walczę i o ile z deszyfracją nie ma problemu, tak z hasłem chyba sobie nie poradzę.. Nieistotne.
Ja mam pytanie następujące: kilka dokumentów z tej strony dotyczących ZR'a różni się od tych w RAVE ver.2 (tak to nazwijmy czyli do R25, 45, 75 oraz MG serii Z i MG-TF). Czy nie są to przypadkiem instrukcje do wersji poliftowej?
Zaś jeśli chodzi o samą wersję 2 to jest mnóstwo dokumentów identycznych jak w wersji 1. (nry publikacji RCL).
Jeśli ktoś jest zainteresowany pobraniem sobie dokumentów ze strony http://www.mgrover-online.com/, to chętnie udostępnię hasło i login na Scribd'a.
Mam miesięczną subskrypcję i szkoda, by te 9 dularów się zmarnowało.
Nadmieniam jednak, że nie wszystkie dokumenty są dostępne dla subskrybentów!
Za niektóre trzeba zapłacić dodatkowe 5$. W przypadku ZR'a są to schematy elektryczne.
Nie wiem czy jest to dozwolone, bo zdaje się dostęp do RAVE mają tylko klubowicze, ale również podzielę się RAVE v.1 i v.2. (v2 być może już bez konieczności ustawiania daty ale to później).
PS: ktoś kto tworzył wersję rave-25-75-z-tf.iso nie miał pojęcia jak stworzyć obraz płyty. Niby .iso ale wolumen wykrzaczony dlatego tylko WinRar to rusza, a wszelkie wirtualne dyski nie są w stanie tego zamontować.
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
jak pobierzesz ten od 2003-2006 to po skopiowaniu katalogu Acrobat4 do dowolnego rave będziesz miał odblokowane i będzie działać bez zmiany daty. a ciebie interesuje rave_nowy wydaje mi się
MG TF 160 srebrny pocisk
Ostatnio zmieniony przez sknerko Pią Sty 08, 2016 20:25, w całości zmieniany 1 raz
MG TF 160 srebrny pocisk
Witajcie, potrzebuję tego rave, gdzie to znaleźć działające? pobrałem kilka wersji jakby i żadne nie działa, z chomika użytkownika sknerko też pobrałem i nie działa, podpowie ktoś co i jak? w necie też szukałem jak by ktoś pytał, zmarnowałem sobie kilka giga transferu i na darmo.. a jak nie rave to jakiś schemat foteli elektrycznych do rovera 75 01r. 2.0cdt
MG TF 160 srebrny pocisk
MG TF 160 srebrny pocisk
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum