Witam, po kilku miesiącach obiecywania sobie że w końcu napisze tutaj i zajmę się porządnie moim projektem stało się.
W tym sezonie bardzo chciałem zakupić cabrio na weekendowe wypady, szukałem czegoś w przyzwoitej kwocie i w miarę wyglądającego miało być bmw potem mazda jednak natrafiłem na MG... i od razu się zakochałem dodatkowo stan/cena na rynku wtórnym zdecydowanie za tą marką przemawiało.
A więc przedstawiam mam mojego cukiereczka
Silnik : 1.8
Rok produkcji : 2000
Przebieg : 127 tysięcy
Wyposażenie : 2 poduszki, ABS, Wspomaganie, Elektryka szyb, centralny, alarm
Auto kupiłem w maju od tego czasu wymieniłem podstawowe rzeczy czyli :
olej, filtry, oraz przednie sworznie (cięło oponę) z tyłu do wymiany nadaje się też jedna tulejka ale nie mogę jej nigdzie znaleźć w rozsądnej cenie a na brytyjskiej stronie za nową ceny są powalające.
Ostatnio coś stało mi się z wycieraczkami podejrzewam że do wymiany silniczek bo bezpieczniki są ok.
Teraz planuje go podrasować nieco wizualnie zaczynając od tych pasów albo je całkowicie ściągnąć i zrobić polerkę aby lakier był na całości taki sam albo nakleić nowe pasy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum