Wygląda że będzie OK. jeśli masz MG z ABS ,a podejrzewam że masz.Tylko jedna uwaga ,w tym zestawie smaru nie widzę .U mnie był.Niestety nie pamiętam jaki był to zestaw bo go mechanik zamawiał 2 razy zresztą , bo za 1 razem dostał bez ABS.
[ Dodano: Wto Lis 21, 2017 01:31 ]
Co zresztą na dobre wyszło bo okazało się że i drugi przegub do wymiany więc zamówił 2 z ABS. Dzięki czemu myślę że będę miał spokój na jakieś 10 lat.
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Wto Lis 21, 2017 11:29
gawcio, przecież jest wszystko w opisach aukcji które wkleiłeś ładnie opisane Jak masz wątpliwości to polecam też stacjonarne sklepy, mi za przegub z ABS, do diesla, gsp, policzyli 96zł, a teoretycznie mogłem go zwrócić gdyby nie pasował od ręki bez kosztów przesyłek.
no niby opisane ale ja np nie wiedzialem ze do diesla troszke jest inny, wiec dobrze ze sie zastanowilem i doczytalem, mam nadzieje ze temat pomoze w przyszlosci laikom jak ja pzdr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum